ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Tijdelijk een balie huren

Hebt u promotie actie en wilt 1 tot meer dan 100 demonstrateurs met balies het land in sturen? Bij ABC Display kunt u voor elke presentatie een geschikte hoogwaardige balie huren, die u voor tijdelijke of eenmalige evenementen kunt gebruiken.

Press balie huren

Binnen het Press systeem hebben wij een aantal zeer succesvolle modellen in ons verhuur-programma opgenomen. U onderscheidt uw bedrijf met deze counters, want de panelen worden specifiek voor u geproduceerd, met uw eigen design, logo of campagne. Doordat u de frames en bladen huurt en de panelen koopt.

Een balie huren met het Press balie systeem is en blijft uniek!

Arctium expo balie huren

Eenvoudige stevige balie van 100 x 100 x 50 cm met een bovenblad. Snel te plaatsen en compact te vervoeren.
De panelen zijn voorzien van donker blauw hecht velours, waartegen u uw poster met logo kunt plakken met klittenband. Dit is een mooie balie met hoogte verschil in het bovenblad, waarop u een computer kunt plaatsen en waarachter u uw privé spullen uit het zicht kunt opbergen. Een deurtje beschermt de inkijk.

De panelen zijn standaard wit en als u het wilt kunt u het laten bedrukken met uw eigen specifieke ontwerpen. Het bovenblad is van kersen laminaat. Bekijk de verschillende balies in onze Balies huren folder.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze balies? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wij leveren dagelijks door heel België en wij komen graag bij u langs voor een productpresentatie of advies op maat. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

balie huren

ABC Display krijgt een gemiddelde beoordeling van 4.5, gebaseerd op 22 klantbeoordelingen.
 
Keep moving your brand!