ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Folderdisplays huren is ook mogelijk

Eenmalig een folderrek nodig? Dan kunt u bij ABC Display folderdisplays huren! Wij hebben de keuze uit kleine folder bakjes in A6, A5 en A4 formaat of houders welke in de basis verschillen van A4 tot A3. Naast deze standaard items bieden wij ook unieke displays waarbij u middels prints en opvallende folderposities een beter resultaat zult verkrijgen.

Press folderdisplays huren

In het Press systeem heeft u de mogelijkheid om aan de frames brochureplanken te hangen. U kunt 1 of meerdere schappen combineren met een grafisch beeld of een banner. Met het Press systeem maakt u een unieke presentatie, die heel opvallend is.

Expolinc folderdisplays huren

De A4 Brochure Stand is de ideale aanvulling bij uw evenementen en praktische manier om in 4 kunststof houders uw drukwerk te vervoeren. Met zijn stevige vormgeving en slimme constructie is de Brochure Stand ontworpen voor een maximale uitstraling.

In een handomdraai is Brochure Stand opgezet en overal te plaatsen. Verkrijgbaar met handige draagtas of koffertje. Uw brochures altijd vol in beeld en gemakkelijk te pakken.

Illusion folderdisplays huren

Metalen vouwrekjes zijn in een handomdraai uit te trekken tot een stevige folderdisplay. De rekken zijn er in verschillende formaten A5, A4 en A3. De houders staan wat achter elkaar. Door de stansgaten in het materiaal zijn de folders ook aan de onderzijde zichtbaar. De rekjes worden in een eenvoudige tas geleverd.

Plexiglas folderdisplays huren

In plexiglas levert ABC Display allerlei folderhouders, deze kunnen worden opgehangen aan muren of worden neergezet op balies of tafels. Deze zijn in elke maat te leveren.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze folderdisplays? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wij leveren dagelijks door heel België en wij komen graag bij u langs voor een productpresentatie of advies op maat. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

folderdisplay huren

ABC Display krijgt een gemiddelde beoordeling van 4.5, gebaseerd op 22 klantbeoordelingen.
 
Keep moving your brand!