ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Outdoor verhuur systemen die tegen een stootje kunnen

Voor eenmalige buitenpresentaties heeft ABC Display een outdoor verhuur opgezet. Van vlaggenmast tot stoepbord en van spandoek tot gevelreclame.

Outdoor verhuur vlaggen

Vlaggen in verschillende modellen zijn al heel lang op de markt en vormen een goede manier om buiten uw boodschap over te brengen. Met het vlaggensysteem van ABC Display krijgt u een flexibele combinatie van twee vlagopties in één! U kunt zelf kiezen voor de vorm die past bij uw situatie zoals een gebogen- of rechthoekige vlag. 100% aandacht! Hebt u een vlaggenmast en zoekt u een nieuwe vlag, laat ABC Display deze voor u bedrukken!

Outdoor verhuur borden

Panelen worden met teksten voorzien of kunnen worden bedrukt met foto’s. Deze panelen of borden zijn in vele formaten en materialen uit te voeren. Wij monteren deze voor u op gevels, langs sportvelden of in fabriekshallen.

Outdoor verhuur boarding

Bij ABC Display hebben wij De Arena. Deze communiceert in twee richtingen, de constructie is laag en breed, zodat het systeem stevig staat. Dankzij de veerspanning aan de bovenkant staat de Arena altijd strak, ook op oneffen ondergrond!

De Arena kunt u gebruiken bij elk evenement zoals een golftoernooi, voetbalwedstrijden, sportdagen etc. Dit systeem is ook als routing bij een entree of bij een opening heel handig!

Outdoor verhuur Spandoeken

Megaprints op gebouwen en tegen gevels zijn een trend die niet meer weg te denken is. Deze blikvangers langs snelwegen of op steigers zijn super advertenties. Toch heb je hierin ook vele doek- en printkwaliteiten, daarnaast is de montage uitsluitend te doen door professionals. ABC Display verstaat haar werk en helpt u graag in dit traject.

Kijk voor andere systemen op onze website www.presentatiewand.nl of klik binnen de ABC Display website door naar bijvoorbeeld opvallende meubels

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze outdoor verhuursystemen? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122 of mail naar info@abcdisplay.nl. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wij leveren dagelijks door heel België en wij komen graag bij u langs voor een productpresentatie of advies op maat. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

outdoor verhuur      Opblaastent outdoor verhuur

ABC Display krijgt een gemiddelde beoordeling van 4.5, gebaseerd op 22 klantbeoordelingen.
 
Keep moving your brand!