ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Presentatiewand huren

Een presentatiewand huren bij ABC Display is snel en eenvoudig. Draagbare presentatiewanden zijn niet meer weg te denken als invulling voor uw beursstand of als blikvangers op een congres. De drager van uw communicatieboodschap bij uitstek! Onze presentatiewanden plaatsen doet u zonder gereedschap en alle wanden zijn compact en gemakkelijk te transporteren. De opzetinstructies zijn zo eenvoudig dat iedereen de wand kan plaatsen. Daarom verhuurt ABC Display deze systemen ook aan bedrijven en instellingen die eenmalig een evenement hebben, maar wel een mobiele wand willen meenemen.

Hieronder treft u een selectie van verschillende presentatiewanden die door ABC Display verhuurd worden. Belangrijk om te weten is dat er geen verschil is in een gehuurde presentatiewand of een presentatiewand die u bij ons heeft gekocht. Dit komt omdat de nieuwe printbanen het complete frame wegwerken. De gehuurde presentatiewanden kunt u na afloop altijd alsnog aanschaffen.

Pop-Up presentatiewand huren

De Pop-Up magnetic presentatiewand is op dit moment een standaard voor grote fotowanden bij evenementen en presentaties. Weinig losse onderdelen in combinatie met een lichte en stabiele constructie helpen u bij het creƫren van een grote attentiewaarde met vrijwel naadloze achterwanden.

De verhuurwanden zijn gebogen of recht en kunnen ook met neutrale panelen met blauwe hechtvelours geleverd worden. ABC Display levert de perfecte fotobanen voor de Pop-Up, een kwaliteit die u nergens anders zult aantreffen, brandvertragend en kleurecht!

Press presentatiewand huren

State-of-the-Art in presentatiewanden! Rechte banen worden afgewisseld met perfect gebogen banen. U maakt uw eigen design. De frames huurt u van ABC Display. Hiermee heeft u een stand die uniek is in zijn vorm. De printbanen koopt u en kunt u opslaan om deze later weer te gebruiken met de Press frames.

Het huren van het Press presentatiewand systeem is relatief goedkoop als u het systeem eerst wilt uitproberen voordat u het aanschaft. Wij beloven u het Press systeem is een geweldige investering!

Presentatiewand huren van panelen

De Arctium presentatiewanden zijn een alom bekend systeem. Panelen worden aan elkaar gekoppeld middels een clip. De vorm van de wand is op locatie zelf te bepalen en kan ieder moment weer aangepast worden. Geprinte platen worden door ABC display al op de panelen bevestigd of u bevestigt deze zelf op de presentatiewand met behulp van klittenband of punaises.

Download hier de Presentatiewand huren folder.

Presentatiewand huren

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze presentatiewanden? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via +31 365481122. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wij leveren dagelijks door heel Belgiƫ en komen graag bij u langs voor een productpresentatie of advies op maat. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

ABC Display krijgt een gemiddelde beoordeling van 4.5, gebaseerd op 22 klantbeoordelingen.
 
Keep moving your brand!