ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Zuilen huren op maat

U kunt bij ABC Display zuilen huren, geheel op maat gemaakt, voor tijdelijke installaties in winkelcentra, op beurzen of andere evenementen. Zuilen gemaakt van het Press systeem zijn heel stevig, mobiel en modulair inzetbaar. Printpanelen zijn snel te wisselen en de vormgeving is eindeloos. U kunt de hoogte in met zuilen van het Press systeem, 4-, 5- of zelfs 6 meter is geen enkel probleem! In een zuil kunt u zelfs een deur maken, waardoor u extra bergruimte heeft.

Wanneer wilt u zuilen huren?

Zuilen zijn perfecte mediadragers om uw doelgroep te benaderen. U zet een zuil eenvoudig midden in een ruimte neer. De zuilen zijn rondom toegankelijk en weergeven altijd de boodschap die u wilt overbrengen.

Doordat zuilen huren zo eenvoudig te regelen is heeft u veel plezier van uw investering. U kunt de hardware bij ABC Display afhalen of u laat uw materialen door ons leveren op locatie. De printbanen kunnen vele jaren hergebruikt worden.

Zuilen huren is het nieuwe presenteren

De panelen zitten naadloos tegen elkaar en een zuil is zeer compact te vervoeren in een draagtas of roll-box. Wanneer u ervoor kiest om zuilen te huren is uw presentatie 360 graden zichtbaar. U kunt uw presentatiezuil ook voorzien van een LCD scherm, vitrines. Of bedenk opvallende vormen. Er is veel mogelijk. Trek de aandacht en val op. Informeer nu naar de mogelijkheden of bekijk eerst de Folder Zuilen

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de aanschaf of het huren van onze zuilen? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 0365481122. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wij leveren dagelijks door heel België en wij komen graag bij u langs voor een productpresentatie of advies op maat. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zuilen huren

 
Keep moving your brand!